6 Luxe mini broodjes met 2 dips
€5.756 luxe mini broodjes met salsa verde en kruiden boter
Resultaat 1–16 van de 56 resultaten wordt getoond
6 luxe mini broodjes met salsa verde en kruiden boter
Creme soep van broccoli met tijm en geroosterde amandelen
FRIET MET MAYO
Fries with mayonnaise
Fior di latte, Primo sale (jonge kaas door Raffaele gemaakt van lokale koemelk), tomatensaus, langzaam gegaarde varkensnek, bospaddenstoelen, ui, spinazie, krokante kappertjes en kruim van gedroogde olijven
VOOR MOEDERDAG ONTWIKKELEN WIJ TWEE HEERLIJKE DINERBOXEN
NOG EVEN GEDULD. BINNENKORT MEER…
Fior di latte, tomatensaus, pikante salami, oregano en knoflookolie
RAFFAELE’S PATATJE SPECIAAL
friet | vers truffelschaafsel | Provolone-kaas| mayo
pastakussens gevuld met paddenstoelen en ricotta, overgoten met gorgonzola-roomsaus en bestrooid met walnoot en Parmezaanse kaas
Stoof van ree-geit in I.P.A.-speciaalbier met wortel, pastinaak en bospaddenstoelen, bestrooid met Parmezaanse kaas en lente-ui.
Tuinerwten, citroen, mascarpone, tijm, geroosterd amandelschaafsel, Parmezaanse,
RUNDERBALLETJES
gekruide tomatensaus | 6 stuks
VOOR
Gerookte zalm met frittata van zoete aardappel, doperwten en rucola
HOOFD
Hertstoof Lamstoof met krieltjes
Het lamsvlees is bereid volgens een recept uit zuid Italië. Het vlees wordt 8 uur langzaam gegaard met veldkruiden, aardappel, ui, bleekselderij en wortel in een grote terracotta pot in de oven op lage temperatuur. Herders plaatsten in vroegere tijden de terracotta-pot in de warme as van het houtvuur. De kruiden, groente en het vleessap wordt verwerkt tot een heerlijke rijke vleessaus. Geserveerd met krieltjes en lente-ui.
NA
Nutella taartje met hazelnoot
VOOR
Geitenkaas met fritatta van zoete aardappel, doperwten en rucola
HOOFD
Gevulde paprika met fregola pasta gegratineerd met Parmezaanse kaas
NA
Nutella taartje met hazelnoot
VOOR
Ceviche van octopus als bonbon, gevuld met ingelegde venkel, dille en rucola
TUSSEN
Pompoensoep met salie en croutons (licht pikant)
HOOFD
Grote garnalen geserveerd met spaghetti aglio, olio e peperoncini, spinazie, knoflook en tomaat
NA
Merengue met lemon curd en bosvruchten