Resultaat 1–16 van de 56 resultaten wordt getoond

La favorita di Mario

14.00

Fior di latte, Primo sale (jonge kaas door Raffaele gemaakt van lokale koemelk), tomatensaus, langzaam gegaarde varkensnek, bospaddenstoelen, ui, spinazie, krokante kappertjes en kruim van gedroogde olijven

MOEDERDAG DINERBOXEN

VOOR MOEDERDAG ONTWIKKELEN WIJ TWEE HEERLIJKE DINERBOXEN

  • 6 gangenmenu
  • twee opties; een menu met vis en vlees en een vegetarisch menu
  • met  onze duidelijke handleiding zet u in een handomdraai een heerlijk luxe diner op tafel.

NOG EVEN GEDULD. BINNENKORT MEER…

ravioli funghiravioli funghi

Ravioli

13.00

pastakussens gevuld met paddenstoelen en ricotta, overgoten met gorgonzola-roomsaus en bestrooid met walnoot en Parmezaanse kaas

3 gangen menu

32.50

VOOR

Gerookte zalm met frittata van zoete aardappel, doperwten en rucola

 

HOOFD

Hertstoof Lamstoof met krieltjes
Het lamsvlees is bereid volgens een recept uit zuid Italië. Het vlees wordt 8 uur langzaam gegaard met veldkruiden, aardappel, ui, bleekselderij en wortel in een grote terracotta pot in de oven op lage temperatuur. Herders plaatsten in vroegere tijden de terracotta-pot in de warme as van het houtvuur. De kruiden, groente en het vleessap wordt verwerkt tot een heerlijke rijke vleessaus. Geserveerd met krieltjes en lente-ui.

 

NA
Nutella taartje met hazelnoot

3 gangen menu VEGA

32.50

VOOR
Geitenkaas met fritatta van zoete aardappel, doperwten en rucola

 

HOOFD
Gevulde paprika met fregola pasta gegratineerd met Parmezaanse kaas

 

NA
Nutella taartje met hazelnoot

4 gangen menu

39.50

VOOR
Ceviche van octopus als bonbon, gevuld met ingelegde venkel, dille en rucola

TUSSEN 

Pompoensoep met salie en croutons (licht pikant)

HOOFD
Grote garnalen geserveerd met spaghetti aglio, olio e peperoncini, spinazie, knoflook en tomaat

NA
Merengue met lemon curd en bosvruchten