Services

BOEK EEN CULINAIRE REIS NAAR ITALIE

De chef neemt u in een proeverij opgediend in 4 gangen, mee naar het land van Raffaele. U landt in Bari, de hoofdstad van Puglia, de geboortestreek van uw gastheer. De reis zet zich voort naar het noorden via Napels, de bakermat van de pizza en de streek van de buffelmozzarella. Onderweg schotelt de chef u inspirerende streekgebonden gerechten voor, zodat u zich waant in dit heerlijke land. Uiteindelijk bent u gearriveerd in Turijn, deze indrukwekkende stad befaamd o.a. om haar patisserie. De reis wordt begeleid met drie glazen bijpassende wijn of drie glazen van een alcoholvrij alternatief, tafelwater en afgesloten met koffie/thee.

€ 60,- per couvert te reserveren vanaf 8 personen.

GROEPSRESERVERINGEN

Voor ieder gezelschap hebben wij een geschikte ambiance. U bent bij ons aan het juiste adres voor zakelijke ontvangsten, private dining, intieme diners of een feestelijke borrel. Belt u ons voor een afspraak, wij denken heel graag met u mee, zodat uw bezoek aan  Raffaele’s Foodbar volledig naar uw wens kan verlopen.

• Vanwege de huidige maatregelen betreffend COVID-19, zijn de mogelijkheden en groepsgrootte beperkt •

DINERBON

Een heerlijk cadeau om te geven en te ontvangen. Na betaling, ontvangt u een mail, waarna u thuis de dinerbon kunt downloaden. Natuurlijk kunt u ook ons restaurant bezoeken, zodat wij u de dinerbon in een mooie verpakking kunnen overhandigen.